8 Jente problemer

Å være jente er virkelig ikke bare-bare, og vi støter på mange problemer gutta slipper. Selv om vi slipper millitæret (trodde jenter hadde plikt til å stille opp på sesjon, men ikke verneplikt, så litt misforståelse her) og stå å tisse, så har vi virkelig våre problemer vi og, og noen av de tenkte jeg å fortelle dere om nå. Fortell meg gjerne i kommentarfeltet hvilke av disse problemene du kjente deg igjen i!

– Å ta på en tynn strømpebukse er mission impossible. Spesielt om man har lange negler. Da river man hull i strømpebuksen før den i det hele tatt er over knærne. Og det å få den til å sitte riktig, er ikke akkurat noen enkel sak heller.

– Det er helt umulig å dra ut på byen med venninner, uten at en eller annen ekkel fyr skal komme bort og slenge noen smålig ufine kommentarer i håp om å sjekke deg opp. 

– Man må alltid huske på å ta med en tampong overalt. Man vet jo aldri heeeelt når man får mensen. Selv om man går på p-piller kan man plutselig få en mellomblødning fordi man glemte en pille. Og hvis man ikke har med en tampong er man kjørt. 

– Det er ikke å legge skjul på at vi jenter har mye hormoner. Spesielt rundt den tiden i måneden. Da er det nærmest umulig å kontrollere følelsene. I det ene øyeblikket er vi sååå glade, i det neste gråter vi over en reklame på tv’en og plutselig klikker vi fordi fjernkontrollen ikke vil fungere når man styrer den feil vei. Sorry gutter, vi kan ikke noe for at vi blir el diablo en gang i måneden.

– Sminke er ikke akkurat lett heller. Å lage en winged eyeliner som blir lik på begge sider, uten at den blir for tykk / tynn er virkelig helt umulig. Ja, instagram har ekstremt mange jenter som klarer det perfekt. Men dessverre er det instagram. I virkeligheten er alle winged eyelinere ganske skjeve, med mindre man hadde 20 min ekstra om morgenen.

– Og når vi snakker om sminke. Jenter; ikke kjøp dere en hvit sofa med hvite puter. Jeg gjorde det. Hvis jeg er litt sliten og glemmer å fjerne sminken før jeg legger meg ned på sofaen om kvelden, kan du banne på at den blir full av sminke. Aner ikke hvor mange ganger jeg har vasket putetrekkene på sofaen..

– Neglelakk er heller ikke noen enkel sak. Om man er høyrehendt, blir alltid venstrehanda helt on fleek. Der er liksom bare neglelakken perfekt. På høyrehanda derimot, ser det mer ut som en 5 åring har lekt. 

– Å ha på bh er som å ha på en tvangstrøye. Uansett hvor riktig størrelse man bruker, og hvor “komfortabel” den var når du tok den på om morgenen, blir den helt jævlig utover dagen. Spilene gnager seg inn i puppene, og stroppene strammer. Man teller til slutt ned timene til man kommer hjem og kan ta av seg bh’en / tvangstrøya.

 

25 kommentarer
  1. Det er lik verneplikt i Norge. Det vil si at jenter og gutter MÅ i millitæret hvis de først blir tatt inn. Du burde lese deg litt opp på fakta rundt et tema før du tar det opp.

  2. Som et svar igjen til «Jenter i forsvaret.» så ja, det har blitt endret siden du var 18. Sommeren 2016 ble det likt for jenter og gutter med militæret! 🙂

  3. Jeg syns du har mange negative innlegg for tiden. Sånne innlegg som dette: 10 ting som er negativt med ditt og datt. Du har sagt og sier gang på gang at dette skal være en positiv og gøy blogg å klikke seg inn på, men i det siste har jeg ikke syns det har vært så positivt. Å være fornøyd med seg selv er noe vi bør lære hverandre i disse dager. Noen tenker kanskje ikke på sminke som negativt i det hele tatt, men nå du skriver at det kan være negativt så får de som leser gjerne andre tanker. Skriv heller en liste med 10 positive ting med å være jente.
   Bare en liten tilbakemelding 🙂

  4. Kanskje greit å følge med av og til? Er flere år siden det ble lik verneplikt for jenter og gutter…

  5. Hvit sofa, eyeliner, neglelakk og tilogmed det med strømpebuksa kan være struggles for gutter også!☺️

  6. I hate, HATE, pantyhose and wear them only when I really have to.
   One downside of being a girl is that toilets for women are always overcrowded in bars, cafès, restaurants, everywhere! Mens side is often nearly empty! 🙁

  7. Snakker om tamponger, var på bading med HELE skolen(8-10 kl) i går og blødde gjennom tampongen!😣 merka det når jeg hadde tatt på vanlig klær igjen! Gikk heldigvis bra😅

  8. det er allmenn verneplikt. Alle som er født etter 1997 skal i førstegangstjenesten, med mindre de har andre grunner (psykiske lidelser, skader osv..) men sånn går det når man ikke leser nyheter. Man får ikke med seg de som skjer i landet en gang.

  9. Hehe, ser det er mange som reagerer på dette med verneplikten. Det kan jo godt hende du hadde fått med deg dette om du leste nyheter, Stina! 🙂 Refererer selvsagt til innlegget du skrev tidligere- “Derfor leser jeg ikke nyheter”. Haha, håper du kan se litt humor i denne kommentaren.
   Er det en ting jeg har gitt opp som du har nevnt over, så er det neglelakk. På venstrehånden ser det plettfritt ut, men på høyre hånden ser det mer ut som hele neglelakk-beholderen har veltet over neglene mine. Mission impossible

  10. Tynn strømpebukse: bruk hansker. Seriøst. Tynne bomullshansker mens du tar dem på, så slipper du å rive dem opp på negler etc.
   Er det seriøst ett problem å ga ett par tamponger i hver veske du bruker? Ser ikke problemet overhodet.
   Winged eyeliner og neglelakk er en treningssak, og dessuten ett selvforskyldt problem. Ikke akkurat noe du ikke får gjort noe med. Om det er ett problem så får du heller klare deg uten.
   Til slutt høres det ut som om du bruker feil BH ass. Hvis BH’en din er så ubehagelig bør du ta en tur til en skikkelig undertøysbutikk og bli målt og få deg noen tilpassede BH’er. Det endra livet mitt, seriøst.

  11. Har et super tips ang det med strømpebukser. Jeg er forlover for ei venninne og når vi var å skulle prøve brudekjole så ble vi tipset om å ta litt vann i hånda og dra igjennom de tynne strømpebuksene før bruk. Da drar man ut fibrene, og den er lettere å få på og det går ikke like fort hull i den 😊

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg