5 Enkle steg for å bli sunnere

Reklame | Stronger

Å spise sunt er viktig både for kropp og mental helse. Om man bare spiser usunn mat kan få humørsvinger, oppleve slapphet og generelt føle seg dårlig. Når man spiser sunt gir man kroppen det drivstoffet den trenger for å fungere optimalt og det får du igjen så mye for! Å spise sunnere trenger ikke være super komplisert og vanskelig. Her er 5 enkle triks for å bli litt sunnere.

TOPPHER  /  TIGHTSHER

– Mer grønnsaker. Grønnsaker er fulle av vitaminer og fiber. De har lite kalorier, men metter mye. Derfor er det gunstig å legge til mer grønnsaker i kostholdet. Prøv å ta med mer grønnsaker på middagstallerkenen, og knask grønnsaker når du er småsulten. 

– Mindre raffinert sukker. Godteri er noe som du gjerne bør spise på lørdagskvelden, men i uken kan det være smart å holde godteriet til et minimum. Legg vekk godteriet og brusen i uken, så smaker det ekstra godt når lørdagen kommer! 

– Drikk mer vann. Legg deg til som vane at du alltid drikker vann, når du skal drikke noe. Det er så viktig at du får i deg nok vann for at du ikke skal bli dehydrert. Om du drikker for liten kan du bli slapp og du kan få hodepine. 

– Spis når du er sulten, ikke når du kjeder deg. Altfor ofte spiser vi kun fordi vi kjeder oss, eller fordi vi egentlig er tørste. Drikk et stort glass vann og se om du fortsatt er sulten.

– Spis mer proteiner. Proteiner er kroppens byggeklosser, og er så viktig for kroppen, spesielt om du trener. Proteiner holder deg også mett lengre, så det er en bonus. Matprodukter med mye proteiner er; kjøtt, fisk, fugl, bønner, meieriprodukter, noen soyaprodukter. 

TOPPHER  /  TIGHTSHER

 

 

Har du en sunn livsstil? 💪🏼💦

    1. Gode tips, men det er enklere sagt enn gjort.. så om du kunne ha lagd innlegg om ting som vi kan se målstreken til hadde det vært greit. Hva om vi ikke liker grønnsaker, hva om vi har et stort sukkersug.. hva om vi ikke liker vann? Synes at disse sunne innleggene dine er for god til og være sann! Tenk på de som er ganske stor? Det har jo en lang vei å gå! Så om du kunne ha lagen trenings videoer for nybegynner ( styrke) så hadde de fleste sett litt nermere målstreken om du skjønner

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg