Dere vil aldri tro hvem jeg skal se live!

I dag skal jeg på en konsert jeg har hatt lyst til å dra på siden jeg var 10 år gammel. Dette er en artist som jeg har vært fan av siden første gangen jeg hørte musikken, og siden den gang har jeg alltid digget musikken. Artisten jeg snakker om er sikkert ukjent for mange av dere, selv om han er kjent i hele verden. 

Artisten jeg snakker om er Marilyn Manson. Han har sjokkert verden med sin musikk og musikkvideoer siden 90 tallet, og i dag får jeg endelig se han live. Gjett om jeg gleder meg! Dette er jo en artist som de færreste av dere ville trodd at jeg var fan av, i og med at jeg er såpass rosa som jeg er. Men jeg har jo også en side av meg selv som er veldig rocka, der jeg hører på slik musikk. Den kommer ikke så godt frem på bloggen akkurat, men tro meg; det er en stor del av meg. Uansett, i dag skal Per Fredrik og jeg på konsert og se Marilyn Manson live i Oslo. Er så spent på å se hvordan han er live! 

Fun fact; han var i Norge da jeg gikk i 9 klasse, og jeg hadde skikkelig lyst til å se han. Men da syntes foreldrene mine at han var for ekstrem, så jeg fikk ikke lov til å dra på konserten. Gjett om jeg syntes det var kjipt! Heldigvis får jeg endelig sett han live i dag!

Vi skal sove på hotell i natt, og skal ha med oss Chloe. Syns det er så koselig å ha med den lille bærta på tur! Hehe! Vi skal straks reise, for vi må jo sjekke inn på hotellet også skal vi ut og spise litt før vi drar på konserten! 

9 kommentarer

Siste innlegg