Jeg gikk bananas på hagesenteret!

Da jeg var hos foreldrene mine tidligere i dag, tipset moren min meg om et gartneri i Solbergelva hvor de hadde masse fine og billige blomster. Det er en faktisk en ting jeg har stusset på med dette blomsterprosjektet. Alt er seriøst helt skremmende dyrt. Så jeg var spent på dette gartneriet. 

Da jeg kom inn skjønte jeg ingenting. Blomster som vanligvis koster 80-120,- kr kostet bare 45,- kr, og kvaliteten på dem var også bra. Altså, what is this sorcery?? Jeg kom rett før stengetid så jeg hadde ikke supermye tid på meg, så jeg løp litt crazy rundt og plukket med meg hele 30 nye blomster. Haha! Mon tro hva de på gartneriet tenkte da jeg stappet bilen full med blomster? 

Nå har jeg i alle fall massevis av nye blomster til verandaen og til hagekasser. Tror nok jeg kommer til å ta meg enda en tur dit og handle mer til blomsterkasser jeg skal ha på rekkverkene rundt huset. Men vi får først se hvor langt disse blomstene rekker. Tror nok de rekker til ganske mye. Hehe! 

Akkurat nå er jeg supersliten etter en lang dag med masse sosiale og jobbting, og det på høye hæler midt i solsteken. La noen forresten merke til hvor solbrent jeg var på skuldrene? Gjett hvem som glemte å smøre seg på morgenen i dag 🙈😅Nå er det aftersun rett fra kjøleskapet for alt det er verdt!

 

Siste innlegg