Date night med forloveden

annonse | Gucci, Nelly, Bik Bok

I går hadde Per Fredrik og jeg date night, så vi dro på en restaurant som ligger på brygga i Sandefjord. Det er så koselig å sitte der og bare se ut mot havet og alle båtene som ligger på brygga. Det er jo helt vilt fint vær ute nå, så jeg hadde bare på meg skjørt og en liten topp til sent på kveld. Det er så deilig det!

Haha, jeg har nesten ingenting å ha på meg om dagen for alt jeg har er for varmt..! Heldigvis får jeg en pakke med massevis av nye (og kaldere) klær til uka, så da løser det problemet seg. Hehe!

TOPP – BIK BOK, HER 
GUCCI VESKE – HER
SKJØRT – HER

GUCCI SOLBRILLER – HER

Vi koste oss med masse god mat og rødvin. Jeg drikker som regel bare rødvin sammen med kjøtt, for det passer så utrolig godt sammen. Da vi kom hjem hadde vi spillkveld med både Mario Kart og et Tekken lignende spill. Jeg er så dårlig på Mario kart at det er helt flaut! Haha! Slossespillet derimot. Der var jeg hakket flinkere! 

TOPP – BIK BOK, HER 
GUCCI VESKE – HER
SKJØRT – HER
GUCCI SOLBRILLER – HER

 

I dag skal jeg shine over hagen. Syrintreet har sluttet å blomstre, så det må jeg klippe vekk alle de døde blomstene fra. Har aldri gjort det før, men så på noen YouTube videoer at man burde gjøre det for at treet skal blomstre ekstra mye neste år. Også slipper man å se på alle de avblomstrede blomstene rundt på treet også, hehe! Per Fredrik har kjøpt noen gresskarfrø som han er superspent på å plante, så da blir det skikkelig hagejobb på oss begge etterpå! 

8 kommentarer

Siste innlegg