Double date på Tjuvholmen

I går var vi på double date på Tjuvholmen med Maria Kassandra og kjæresten hennes Isan. Jeg har jo vært venninne med Maria i mange år, og det var så koselig å se at kjærestene våre ble så gode venner.

De har jo møttes noen ganger før, så vi visste jo at de kom godt overens. Men i går fikk vi litt av et sjokk da vi skjønte hvor like de er. De hadde så mye til felles at det ble helt morsomt til slutt. Hehe! 

Vi dro på en restaurant jeg aldri har vært på før, men som jeg garantert kommer til å dra på igjen. Det er en japansk restaurant som het “Hanami”. De hadde dødsgod mat, og det var så koselig å sitte der! 

Vi spiste til langt utpå kvelden, og vi fikk så sydenfølelse. Når klokken var rundt halv tolv var det fortsatt kjempevarmt ute, og det var som å være i syden. De spilte masse god musikk, og det ble så god stemning!

Etter middagen ble Maria og jeg så fysne på noe godt, så hele gjengen tok turen bort til Aker Brygge og kjøpte dessert. Det er så digg med både churros, lollipop is og belgiske vafler. Nam! 

Alt i alt ble det en skikkelig koselig kveld. Slike kvelder som dette er så gull ❤️I dag er det 27 grader i skyggen, og gud vet hvor varmt i solen, så jeg skal ut og nyte solen til det fulle. Håper dere nyter sommerværet i dag ❤️☀️

 

4 kommentarer

Siste innlegg