En stor forandring i livet mitt!

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en sporty tur i skogen med Per Fredrik. Vi har virkelig fått en ny favoritt-løype som bare er noen få minutter med bil unna der vi bor. Det er midt i skogen, med grus hele veien. Perfekt gåtur forhold. Jeg elsker å gå i skogen. Da kan jeg koble skikkelig av, og bare høre på fuglene rundt oss.

Også er det jo skikkelig koselig å gå sammen med Per Fredrik for da får vi skravlet masse sammen. Vi skravler jo alltid masse sammen til vanlig, både når vi lager mat og når vi skal legge oss. Tuller ikke når jeg sier at vi enkelte ganger snakker i 2-3 timer når vi har lagt oss, fordi vi har så mye spennende å fortelle hverandre. Hehe! 

Uansett. Jeg har endelig blitt frisk etter både jern- og b12 mangel, utbrenthet og vinterdepresjon, og har lyst til å bygge meg selv opp igjen. Jeg har jo vært i så dårlig form så altfor lenge, og nå gleder jeg meg til å bli den sportye jenta jeg en gang var. Hun savner jeg. Heldigvis reagerer kroppen min bra med å komme skikkelig igang med treningen igjen, og så langt går det veldig bra.

Per Fredrik og jeg har gått 4-5 km lange turer nesten hver dag i et par uker nå, og jeg merker store forbedringer hos meg selv. Så det er veldig gøy! Kostholdet begynner også å bli råbra. I vinter var det lite sunn mat, og det ødela bare helsen enda mer. Kroppen fungerer faktisk ikke med dårlig mat, og det merket jeg så altfor godt. Nå er det masse proteiner, frukt, grønnsaker, bær og grove kornprodukter som gjelder, og det føles fantastisk å gi kroppen det den trenger. Dette er en stor forandring i livet mitt, og det er virkelig det jeg trenger nå! 

Nå skal jeg kjøre bort på butikken og kjøpe grovt brød. Fikk sykt lyst til å lage rekesalat med grovt brød til middag. Hvis det blir godt skal jeg prøve å få delt oppskriften med dere! 

 

14 kommentarer

Siste innlegg