10 Ting dere ikke visste om Per Fredrik

Nå har Per Fredrik og jeg nettopp vært ute på en treningstur. Det var så deilig å gå på tur i skogen. Vi gikk en 5 kilometersrunde som var helt fantastisk. Vi har gått der en del ganger før, og i dag ble ikke siste for å si det sånn. Mens vi gikk på tur kom jeg på en idé. Jeg har jo hatt mange “Ting dere ikke visste om meg” innlegg, men jeg har jo aldri hatt noen om Per Fredrik. Så nå skal dere få bli bedre kjent med mannen i mitt liv ❤️

❤️ Jobber som skuespiller i utlandet. Han er blant annet med i Vikings, som er den fjerd meste sette TV-serien i 2018 (han er med i sesong 6), og hans første hovedrolle i en kinofilm kommer sent i år. Filmen heter “Creators – The Past”.

❤️ Han er ekstremt flink til å massere, og masserer meg hele tiden. I’m one lucky girl!

❤️ Han er super fan av BBC TV-seriene Planet Earth og Life og ser på alt av Discovery og Max programmer som Mythbusters, Livsfarlig Fangst og Survival Man. Ser også fortsatt på barne-TV serien TinTin. Han har sikkert sett den 100 ganger. Hehe! 

❤️ YouTube kanalen hans har nesten 3 millioner subscribers

❤️ Han synger på 16 forskjellige språk og har turnert verden rundt med musikken sin flere ganger

❤️ Hver morgen spiser Chloe og Per Fredrik frokost og ser på Livsfarlig Fangst i sofaen sammen

❤️ Elsker fugler og mater de året rundt med fuglekasser rundt omkring på verandaen. Ironisk at jeg er så redd for fugler, og han liker de. Haha! 

❤️ Kunne vært komiker. Per Fredrik kommer meg så mange morsomme vitser og ordspill hele tiden. Han gjør det alltid morsomt, og får alle til å le.

❤️ Synger de japanske sangene i mange kjente spill. Han synger f.eks for Square Enix (Final Fantasy, Kingdom Hearts)

❤️ Flink til å lage mat – Per Fredrik er sinnsykt flink til å lage mat. Grilling er vel det han gjør best, men han er generelt veldig flink til alt med mat!

 

👻 SNAPCHAT STINABLOGG 👻

21 kommentarer

Siste innlegg