Hjemmetrening på 20 minutter!

Hei mandag! Endelig er det en ny uke, og jeg er så glad for det. Forrige uke ble preget av 17 mai, mye morro og festing, og ikke akkurat så veldig mye produktivitet. Men det var deilig å ha en “off” uke, så jeg kunne lade opp batteriene til tiden fremover. 

Jeg har nylig satt meg et stort mål som jeg skal jobbe hardt mot fremover, og det gleder jeg meg til. Det kommer til å kreve mye jobb, energi og tid, men om jeg får det til blir det veldig verdt det! 

For å kicke igang uken startet jeg dagen i dag med en styrkeøkt på verandaen. Det er jo så deilig vær ute nå, så da gjelder det å bruke det for alt det er verdt!

For å trene hjemme bruker jeg litt forskjellig utstyr. Treningsmatte, hantler og en ball går en lang vei. Man trenger faktisk ikke alt mulig av utstyr, så lenge man bruker det man har til maks. I dag ble det en fin 20 minutters treningsøkt for å kicke igang dagen. Jeg er veldig fan av intensive økter som ikke er så lange. Da får man maks ut av tiden. Denne økten kan du teste ut selv, og den er såpass kort at alle har tid til den! 

I dag ble treningsøkten slik:

💪🏼Sit ups på ball – 15 repetisjoner x 4 runder 💪🏼

💪🏼Planken på ball – 20 sekunder x 4 runder 💪🏼

💪🏼Bicepscurl – 12 repetisjoner x 3 runder 💪🏼

💪🏼 Utfall med vekter – 12 repetisjoner per ben x 3 runder 💪🏼

💪🏼 Leg ups – 15 repetisjoner x 3 runder 💪🏼

( 20-30 sekunder hvile mellom hvert sett)

💪🏼 Liker du å trene? 💪🏼

—————

👻 SNAPCHAT STINABLOGG 👻

 

26 kommentarer

Siste innlegg