Å spise alene på restaurant

I dag ble jeg så rastløs midt på dagen at jeg rett og slett tok meg en tur ut til Tønsberg. En gang iblant trenger jeg bare å ta en tur ut alene, titte i butikker og bli litt inspirert. Å shoppe slår heller aldri feil, og jeg kom ikke tomhendt hjem for å si det sånn.. Haha! Mon tro om jeg noensinne har kommet tomhendt hjem fra en shoppingtur? Kan virkelig ikke husket det. Haha!

I dag var det så deilig vær at jeg kunne gå uten jakke i solen. Altså. Det gir meg lykke! Folkens; nå er sommeren her. Kjenner jeg bare får lyst til å rope ut av glede for dette er så gøy og deilig. 

Midt i shoppingen stakk jeg innom et av spisestedene på havna og tok en liten lunsj. For mange høres det kanskje rart ut å spise alene på restaurant. Altså, loner much? Tenker sikkert mange. Sånn tenkte jeg før i tiden selv. Men etter å ha gjort det en del ganger da jeg har hatt med mac som jeg har jobbet fra har jeg kommet over den kneika, og jeg liker det. Altså, jeg foretrekker å spise ute med Per Fredrik selvfølgelig.

Men det er faktisk helt innafor å spise alene noen ganger også. Ta med en god bok, eller les til eksamen mens du er på café / restaurant, og du kommer til å stortrives. Det føles litt rart de første gangene, men etterhvert lærer du deg å bli independent og like å være i eget selskap, og det er så deilig!

Har du spist alene på restaurant før?

💗

👻 SNAPCHAT STINABLOGG 👻

 

9 kommentarer

Siste innlegg