Dette skal vi i Oslo

Nå er jeg i Oslo hos frisøren og sitter med litt farge i håret. Tror dette er første gangen jeg blogger fra denne iPaden. Hehe! Så langt liker jeg det. I dag skal jeg ha en skikkelig Oslo i dag. Jeg startet dagen med å sjekke inn på the thief på Tjuvholmen med Chloe. Siden vi var litt tidlig ute tok vi oss en liten gåtur rundt på Aker Brygge. Det var så rart å se Chloe i et sånt miljø! Hun har vært på the thief før, men vi gikk ikke noe særlig rundt med henne. Hun skjønte ingenting av det hele. Men jeg tror hun koste seg!

Nå er chloe på hotellrommet og slapper helt av i buret sitt. Hun elsker å ligge i buret, så det er godt å vite at hun koser seg. Rommet Per Fredrik hadde fikset var så fint! Utsikten er jo helt amazing!

Etter frisørtimen skal jeg møte Per Fredrik og være her i Oslo med han. Han reiste inn til Oslo et par timer før meg i dag, for å dra på en klinikk der han skal ta full helsesjekk. Han er helt frisk nå, men han ville ta en omfattende sjekk for å sjekke at alt er helt i orden og forblir sånn. Vurderer å ta en slik sjekke selv når jeg blir litt eldre, for det er jo så mye som kan skje med helsen som en vanlig lege ikke finner ut før det har gått lang tid. I tillegg sjekker ikke leger deg med mindre noe allerede er galt, så da er det bedre å være forveien.

 

👻 SNAPCHAT STINABLOGG 👻

7 kommentarer

Siste innlegg