Endelig kan jeg avsløre hemmeligheten!

Helt siden januar har jeg holdt på en stor hemmelighet. Jeg har hatt så lyst til å fortelle dere alt om dette, men jeg har vært nødt til å holde det helt hemmelig. Det er mange av dere som har hatt noen mistanker og da har det vært ekstra vanskelig å ikke si noe. Det hele startet med et møte rett før jul. Per Fredrik og jeg var sammen på møtet om dette prosjektet. I januar fikk vi telefonen; dere er med!

SNAPCHAT STINABLOGG

Jeg ble helt målløs da jeg fikk vite at jeg skulle være med på Bloggerne! Jeg har jo alltid hatt sett på Bloggerne, og tenkt; en dag skal jeg være med. Nå var det endelig min tur!

Etter å ha filmet sammen med Anne Brith i høst fikk Bloggerne teamet øynene opp for meg, og de ville ha meg med på sesongen som filmes nå, og som kommer til å gå på tv i høst. Dette blir en vilt bra sesong og casten er virkelig helt amazing. Både Anne Brith og Julianne som er helt herlige er med, og det er så gøy å dele dette med de! Jeg er ikke den eneste nye i år. Fotballfrue / Caroline Berg Eriksen er også med for første gang. Så dette kommer uten tvil til å bli en sesong dere absolutt bør se!

Vi har allerede filmet mye, og nå kan jeg avsløre enda en hemmelighet. Bloggerne teamet var med til New York. Så det var de som filmet hele forlovelsen. Per Fredrik hadde planlagt alt sammen med Anja som jobber for Bloggerne, og de klarte å gjennomføre absolutt alt uten at jeg hadde noen som helst anelse. Så der har dere grunnen til at dere ikke har fått se videoen av forlovelsen. Den får dere vente med å se til høsten. Hehe! Har ikke sett den selv, så jeg er veldig spent. Jeg kommer jo til å se mildt sagt ekstremt sjokkert ut. Haha!

I tillegg til å filme forlovelsen har Bloggerne vært med meg på bursdagen min, bryllupsplanleggelsene og mye mer. Jeg kommer til å filme med de noen måneder til, og jeg gleder meg til å fortsette å jobbe med de. Teamet som filmer Bloggerne er helt fantastiske mennesker, og det føles alltid ut som man henger med venner når man filmer. Så gøy! 

 

💗🌟💗

40 kommentarer

Siste innlegg