5 Beauty hacks

– Bruk teip for å få en helt ren linje når du skal påføre eyeliner wing eller øyenskygge.

– Ha 2 foundations. En som er litt mørkere enn hudtonen din, og en som er litt lysere. Da kan du alltid blande frem en farge som er den tonen du er akkurat nå. Veldig smart nå som det er vinter og man blir litt hvitere.

– Spray litt vann på sminkekosten for sterkere farge i øyenskyggen.

– Vil du ha flettekrøller, men ikke har tid til å ha i flettene? Flett flettene slik du vanligvis ville gjort, og bruk en rettetang til å varme de opp. Når de har blitt kalde igjen, løsner du fletten og sprayer over med litt hårspray.

– Ha sminkefjerner servietter ved siden av senga. Da er det ingen unnskyldning for å ikke fjerne sminken om du er trøtt!

8 kommentarer
    1. Har du noen tips får å unngå sminkebart? Eller hvis man eventuelt har mye sånn “dunhår” i ansiktet hvordan få sminken til å se bra ut?

    2. Skal kanskje få hund i høsten. Men har ikke peiling på hva slags hund eg å pappa burde ha. Me ønsker oss ein hund som ikke er så stor, ikke røyter, kosete familiehund, må tåle lange bil turer og liker å gå ikke såå lange turer men av å te lange å av å te korte. Noen tips? Prøver å finne ut av hvilke eg burde ha men eg har virkeligt ikke peiling😞😛

    3. Lizbeth Osnes: det hun mener er at du tar en teipbit og legger den på skrå fra vippene nede og opp forbi brynet.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg