Hvilken kjole til bryllupet?

De siste to dagene har jeg vært i veldig dårlig form. Jeg har hatt feber oppe i 40 grader (overdriver faktisk ikke, la til og med ut snap om det fordi den var så høy). Så jeg har vært sengeliggende og har hatt sterke smerter i kroppen. Jeg skjønner virkelig ikke hva som skjer med kroppen min. De siste 6 ukene har jeg vært syk av og på, og hver gang jeg blir frisk føler jeg meg i storform i 2-5 dager, også blir jeg syk igjen.

Per Fredrik har et teori som jeg tror kan stemme, og det er at jeg kjører på litt for hardt igjen så fort jeg blir frisk. Så nå får jeg bare bli helt frisk, og slappe av litt lengre enn det også. Så får vi krysse fingrene om at jeg endelig blir 100% frisk. For nå er jeg så lei av å være syk.

I dag har dagen gått med til å planlegge hagen i the sims. Haha. Det spillet er perfekt for det. Har også tittet masse på Pinterest på brudekjoler. Har en slags følelse av hva jeg vil ha, men det er vanskelig å velge når jeg ikke vet hva slags lokale vi skal ha enda. Men jeg er i alle fall igang med tittingen. Har veldig lyst til å lage en vlog da jeg skal velge kjole, så dere kan være med på det. Kan ikke avsløre hvilken jeg går for da. Hehe! Hadde det vært gøy å sett?

bilder: pinterest

72 kommentarer

Siste innlegg