En skikkelig bloggete dag

Nå har jeg nettopp kommet hjem etter en lang og morsom dag i Oslo. Før jeg dro i dag tidlig var jeg litt stressa på hvordan det kom til å gå, siden jeg er i dårlig form. Men jeg har tatt ting i mitt eget tempo, og det er først nå når jeg kom hjem at jeg kjente at jeg var skikkelig sliten. Så det gikk veldig bra!

Jeg startet dagen hos tanten min med en B12 sprøyte. Det er kun hun som setter de sprøytene på meg, for hun er så flink til det. De er sinnsykt vonde å ta om legen setter det for kjapt. Da har man vondt i 2 uker etterpå.. Det lærte jeg på den vonde måten for å si det sånn. Når tante tar det derimot, da gjør det ikke vondt i det hele tatt. Vi ble sittende og skravle masse om bryllupet til Per Fredrik og meg, og jeg fikk så mange gode tips om ting jeg ikke engang har tenkt på. 

Deretter bar turen rett inn til Oslo hvor jeg var på møte med United Screens. Vi spiste en liten lunsj sammen før møtet med annonsøren, og det var så koselig. Alle i united screens er så hyggelige og jeg elsker å jobbe med de! Det er alltid så god stemning på kontoret. Så det digger jeg! 

Etter møtet med annonsøren tok jeg en sen lunsj / tidlig middag med Sofie. Vi har jo blitt kjent med hverandre igjennom Side2, siden vi begge jobber der. Har ikke møtt henne så mye alene før, så det var veldig koselig å bli skikkelig godt kjent med henne. Litt morsomt, men jeg fant ut at vi har mye til felles.

Vi er veldig målbevisste personer som ofte kan være litt harde, og som virkelig vil oppnå ting i livet. Slike mennesker digger jeg! Syns det er så inspirerende og gøy å være med mennesker som setter seg mål her i livet, og ikke dalter rundt uten mål og mening.

Nå skal jeg sette meg ned og se på noen tutorials på redigeringsprogrammer til YouTube. Det jeg bruker nå er så vanskelig med tanke på effekter og gjøre litt ekstra ut av videoene. Det funker helt fint til å redigere rett frem, men thats it. Jeg skal jeg legge ut videoer mye oftere på YouTube fremover, og da er det viktig for meg at kvaliteten er skikkelig bra! 

Føler virkelig dagen i dag har vært så bloggete som den kan bli med både business møter og lunsj med kollegablogger, men er det ikke sånn det skal være da? Jeg syns i alle fall det. Hehe! 

10 kommentarer

Siste innlegg