Jeg var livredd!

Nå har jeg nettopp redigert ferdig New York vloggen, og nå står den til eksportering også skal den lastes opp. Den kommer en dag senere fordi jetlaget tok over for meg i går, og jeg hverken rakk eller hadde energi til å redigere den. I dag med 4 timer søvn var derimot energien på topp igjen. Haha! 

Mens jeg redigerte vloggen kom jeg på at jeg hadde helt glemt å vlogge om turen til zoo’en. Vi var innom dyreparken som ligger i Central Park. Det er en liten dyrepark, men det er utrolig koselig der.

Siden vi dro nå som det ikke er høysesong var det skikkelig rolig og koselig å gå der, og vi fikk til og med kost med søte ekorn. Ble helt forelsket i ekornene, og nå skal jeg virkelig begynne å sette ut masse mat til ekornene her hjemme så jeg kan se de oftere. De er jo så små og nydelige skapninger! 

Midt i dyreparken er det en egen tropisk bygning for fugler. Jeg er virkelig livredd for fugler, så jeg hadde sikkert 150 i puls hele tiden mens vi var der inne. I vloggen kan dere forresten se hvordan det gikk. Lover dere en god latter! Haha!

Nå skal jeg rydde ut av kjøleskapet mens jeg venter på at vloggen skal bli ferdig. Det lukter litt som at noe har dødd der inne, så det må jeg fikse opp i. Sånn går det når man er borte en uke! 

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg