Intervju med VGTV og nytt hemmelig prosjekt!

Nå er vi på vei hjem fra Oslo. Vi har nettopp vært på intervju med VGTV om forlovelsen. Per Fredrik fridde jo på litt av en måte, så det er jo ekstra gøy å fortelle om!

I intervjuet røpet også Per Fredrik hvor mye ringen og ting kostet, og hvordan han planla alt. Så om du vil vite det bør du sjekke ut intervjuet når det kommer ut i morgen.

Gleder meg til å se det! Syns alltid det er så gøy å bli intervjuet av Morten, og vi sitter alltid og tuller masse mellom intervju spørsmålene. Hehe!

 

Nå er vi innom Skøyen for et kjapt møte også skal vi hjem igjen. I natt fikk vi ikke sove før klokken var 03:30 på grunn av jetlag. Så jeg er bittelitt trøtt i dag. Men det er jo bra, for da får jeg forhåpentligvis sovne tidligere i dag også får vi stilt oss tilbake til normalen. Det blir deilig det!

De siste dagene har jeg begynt med et nytt prosjekt som jeg er så gira på. Litt usikker på når jeg skal avsløre det for dere. Dette er et prosjekt jeg gjør helt på egenhånd, og det blir en stor satsing for meg.

 

Jeg er litt nervøs for om dere kommer til å like det, samtidig som at jeg er så gira på å fortelle det til dere. Er 99% sikker på at dere kommer til å ELSKE det! Heldigvis er det ikke superlenge til jeg kan avsløre litt av det i alle fall!

14 kommentarer

Siste innlegg