Jeg har bursdag!

Gjett hvem som er 25 år i dag? That’s me! Det føles så rart å være 25 år. De siste to dagene føler jeg at alderen min virkelig har skutt i været, nå er jeg både forlovet, og jeg er 25 år som vil si at jeg er nærmere 30 enn 20. Som igjen vil si at jeg nå må være skikkelig voksen.

Uæh. Kjenner jeg får litt panikk av det hele. Samtidig som jeg digger at jeg er 25 år. Herregud. Jeg hadde aldri forventet at livet mitt skulle være så amazing innen jeg var 25 år. Det er jo faktisk helt uvirkelig å tenke på hvordan livet mitt er nå. 

Jeg ville i alle fall aldri byttet ut det å være 25 med hverken 18 eller 20. Haha! Når livet går så oppover som det har gjort med meg, er det å bli eldre bare en sykt kul og morsom ting. Selv om jeg nå føler at jeg er hakket mer voksen enn når jeg var 24… Men, jeg kommer bare til å fortsette å være meg selv 100% uansett om folk syns jeg er barnslig eller ei. Hehe!

Jeg har i alle fall kost meg med skikkelig frokost i senga, og nå skal vi straks ut og utforske New York. Vi reiser hjem i kveld, så vi må få så mye ut av dagen som vi kan! 

42 kommentarer

Siste innlegg