Vi er forlovet!

Nå har jeg en ekstremt stor nyhet å dele med dere. Dette er uten tvil den største nyheten jeg noensinne har delt med dere. 

I går var Per Fredrik og jeg på Times Square. Vi hadde tittet innom et par butikker og gikk nedover gaten. Plutselig pekte Per Fredrik opp mot billboardsene og sa “se der skatten min”.

Plutselig var det et gigantisk bilde av oss på bilboardsene. Jeg skjønte virkelig ingenting. Hvorfor er det et bilde av oss der? Det føltes ut som at jeg bare drømte, for det var så ulogisk at det plutselig skulle være et bilde av oss på en svær billboard midt på Times Square i New York. 

Etter noen få sekunder og tusen forskjellige tanker la jeg merke til tavlen under “vil du gifte deg med meg skatten min?”. 

Jeg ble helt målløs. Han fridde! Jeg så helt sjokkert på Per Fredrik og ropte “JAAAA!”. Mens jeg omfavnet han og kysset mer enn jeg noensinne har kysset han.

Per Fredrik tok frem en turkis eske og åpnet den. Inni esken var det en ring med en gigantisk diamant, som glitret mer enn jeg noensinne har sett en diamant glitre.  

Mens hele dette pågikk poppet det frem kamerateam som filmet og tok bilder av oss, så vi kunne fange øyeblikket. Jeg skjønte virkelig ingenting og jeg var så sjokkert at jeg i flere minutter etterpå var helt satt ut og målløs. 

Per Fredrik har holdt på i månedsvis med å planlegge dette og snakket med flere team her i New York for å planlegge både billboard plakaten av oss, og sånn at det var fotografer som filmet og tok bilder. 

Etter frieriet gikk vi rett på Hard Rock Café så jeg kunne samle meg litt. Jeg var jo så sjokkert, og hadde virkelig ingen anelse om at han skulle fri, så jeg var jo helt shaky. 

Jeg er så målløs og lykkelig over hvor fantastisk Per Fredrik er. At han skulle fri på denne måten hadde jeg aldri forventet. Det er jo helt sinnsykt. Altså, hvem frir MIDT på Times Square med en billboard? Det er jo helt sinnsykt! Og det er akkurat er slik forloved jeg har. En forloved som virkelig gjør alt for å behandle meg som en prinsesse ❤️

 

152 kommentarer

Siste innlegg