Shopping på Victoria´s secret

I går var vi på 5ft avenue og gikk innom alle de store og kjente butikkene. En av de første butikkene vi var innom var Gucci. Der var det inspirasjon til det fulle. 3 etasjer med vesker, herreklær, dameklær og interiør.

Det er så sinnsykt mye kule plagg der at Per Fredrik og jeg gikk rundt med stjerner i øynene. Det ble ikke akkurat så mye shopping der inne, da de fleste plaggene vi likte kostet rundt 70’000,- kr. Men inspirasjon, det fikk vi! 

Vi var innom en del av de forskjellige butikkene, og Victorias secret var virkelig en amazing butikk. Det var tre etasjer med undertøy, treningsklær og plagg fra Balmain x Victoria´s Secret. Det var så mye fint, men jeg fikk ikke helt roen på meg til å shoppe noe særlig. Så det uteble.

Det er jo så mye å se på her i New York at jeg virkelig ikke gidder å bruke hundre år på å prøve klær. Men vi skal innom TopShop senere på turen, og kjenner jeg meg selv rett kommer jeg nok til å gå ganske bananas der inne. Haha!

Etter shoppingen tok vi turen til Central Park, og der gjorde vi noe som var skikkelig koselig og magisk. Viser dere bilder etterpå! 

15 kommentarer

Siste innlegg