Nye innkjøp på vei til New York

Gjett hvem som kjøpte seg ny koffert helt i siste øyeblikk? Det var meg det! Nå har jeg hatt samme koffert i 3 år, og den har blitt så slitt på hjulene. Kanskje ikke så rart siden jeg alltid har overvekt. Hehe! Så den har ikke akkurat vært en fryd å dra med seg de siste gangene jeg har reist. 

Så nå syntes jeg at det virkelig var på høy tid med en ny koffert! Jeg har sett en på Rusta som jeg har hatt lyst på veldig lenge, så den måte jeg bare ha! Marmorkoffert er jo så meg! Så langt virker det som at kvaliteten er veldig bra. Hjulene er i alle fall en fryd å trille med.

Siden vi skal til New York og det er en 8 timer lang flytur er det greit å ha med en kabinekoffert inn på flyet. Det hadde jeg jo ikke fra før av, så den ble også med hjem fra shopping! Syns koffertene matcher så fint sammen, og jeg kunne ikke vært med fornøyd over at jeg valgte å oppgradere!

Når jeg publiserer dette innlegget er vi på god vei inn til Gardermoen, og forhåpentligvis fremme. Flyet våres går rett før 18 så det er greit å være tidlig ute. Spesielt på flyvninger til USA. Kjenner jeg er så spent på hvordan det blir å reise så langt med fly.

Det lengste jeg har vært på fly er vel 5,5 timer eller noe, så dette blir jo litt lengre. Mest av alt er jeg bare supergira på å komme meg avgårde til New York. Det blir amazing!

19 kommentarer

Siste innlegg