Restylane og taco fredag

inneholder reklame

I går var jeg i Oslo en tur med Madeleine og vi hadde tidenes søsterdag! Vi startet med å spise taco på paléet ved Karl Johan. Der har de så mye god taco! Har blitt helt forelsket i kylling salaten dems. Den er så god! Passet jo perfekt med taco i går, siden det var taco fredag!

Siden vi bor et stykke unna hverandre rekker vi ikke å se hverandre så ofte som vi har lyst til, så når vi først møtes går skravla i et sett. Haha!

Genser – Gina Tricot, HER

———————————

Etter masse god mat shoppet vi en god del. Fant blant annet en veldig fin veske jeg vil vise dere etterpå! Fant også massevis av fine klær på Gina Tricot, som dere kanskje så på snapchat tidligere i dag? Lagde et mini haul der. Syns det er så gøy å vise dere klær der. Så det er bare å sjekke ut! (heter stinablogg på snapchat).

Kvelden endte vi på Eger Skin Clinic for litt injeksjoner på meg. Jeg fikset på både leppene mine og fylte botox i pannen. All botoxen hadde gått ut fra “sinnarynken” min nå, så jeg har hatt så vondt i nakke og skuldre de siste to ukene. Men heldigvis endrer det seg asap!

Filmet igjennom hele dagen, så følg med i morgen for da kommer det en den vloggen! 

4 kommentarer

Siste innlegg