OMG! Se hva jeg har kjøpt!

I går var jeg på shopping med Rebecca, og jeg fant noe skikkelig morsomt! Jeg la ut en liten teaser av hva det var på snapchat (stinablogg) i går, for å se om noen klarte å gjette hva det var for noe. Det var noen få som gjettet riktig! 

Tingen jeg kjøpte var et oppblåsbart akebrett formet som en enhjørning. Altså, how cute?? Jeg elsker slike supersøte ting! Det er kanskje noen veslevoksne bedrevitere som skal fortelle meg at det der er altfor barnslig. Men bitch please. Jeg syns det er super gøy så da måtte jeg bare kjøpe det!

Gleder meg skikkelig til å teste det ut. Hadde egentlig tenkt til å gjøre det i dag, men dagen forsvant før jeg visste ordet av det. Så da satser jeg på at det blir i morgen istedet. Tipper den kommer til å suse ned bakken sinnsykt fort! Kjøpte den forresten på teknikkmagasinet. 

Det ble også litt smykker på meg. Ble helt forelsket i denne ringen! Gullkjeder er noe som jeg ikke har noe av, men som jeg ofte tenker at jeg trenger. Så da ble det et søtt lite “s” kjede på meg. Veldig elegant og pent!

Fant en sykt søt hårbøyle som jeg bare måtte ha! Denne var jo bare så meg og fin! 

Kjøpte også en øyemaske som masse gummiperler som kan kjøles ned / varmes opp. Tipper den er superdigg å bruke for å kjøle ned ansiktet når man ligger i badekaret. Ah, deilig! Litt sminke og negler ble det også. Skal fortelle dere mer om negler etterpå, for jeg har noen kule ting å fortelle dere om det, og en liten anbefaling!

Nå har jeg nettopp vært i butikken med Per Fredrik for å poste pakker og kjøpe inn det jeg trenger for å lage cup cakes. I dag er det jo lørdag aka godteri skeie ut dag, så da skal jeg lage cup cakes. De jeg lager er bare så gode! Kan dele oppskriften med dere etterpå!

33 kommentarer

Siste innlegg