Jeg er altfor tidlig ute!

Nå er jeg så langt frem i tid i tankene mine at det nesten ikke burde være lov. Julen er ikke ordentlig ferdig enda, men gjett hvem som allerede sitter og planlegger pyntingen av verandaen til sommeren? Det er meg det!

Nå som det er bare grått og trist vær ute blir jeg helt oppslukt i å drømme meg bort til sommeren. Så jeg har sett så mye på Pinterest etter inspirasjon for hvordan jeg skal dekorere verandaen, inngangspartiet vårt med både trapper og blomsterbed, og selve hagen. Jeg har så mange planer om idéer! 

 

Nå er det bare å vente 4-5 måneder til jeg kan gjøre noe som helst da… Haha! Jeg er i alle fall veldig godt forberedt når tiden kommer at jeg skal dekorere for sommeren. Jeg har lyst til å ha så mye blomster overalt. Det skal være en stor oase med blomster, spesielt på verandaen da det er der vi er mest. Vi må bare få kjøpt et spisebord til å ha på verandaen, som vi kan sitte helt ytterst ved utsikten mens vi spiser grillmat. Ååååå, som jeg gleder meg! 

En av tingene jeg uten tvil skal gjøre er å bygge en slags blomstervegg. Da må jeg nok ha en ganske høy pidestall, og gud vet hvor jeg får tak i det. Men det er så fint, så det bare må jeg ha! 

Flere enn meg som gleder seg til sommeren?

11 kommentarer

Siste innlegg