Overraskelse på døren!

I dag har jeg ligget rett ut. Influensaen har virkelig kicket inn hardt, og jeg har vært veldig dårlig i hele dag. Håper virkelig at jeg er bedre i morgen, for det er jo så kjedelig å være syk!

Mens jeg lå på sofaen og så på «Gremlins» ringte det plutselig på døra. Det var en ukjent mann og jeg ante virkelig ikke hva det kunne være. Så jeg åpnet opp døra litt skeptisk, og han hadde en stor bukett med blomster i handa. På lappen utenpå blomstene stod det bare: leveres på døren til Stina Bakken, også adressen min. Det fulgte også med en liten pakke.

Jeg ante virkelig ikke hvem den kunne være fra. Men jeg åpnet den litt forsiktig opp. Et dusin nydelig røde roser. Hvem kunne det være fra? Per Fredrik var jo hjemme og er jo like syk som meg. Hmm..

Da jeg endelig fikk tatt av papiret kom lappen til syne: «God bedring skatten min». Jeg ble så rørt at jeg nesten begynte å gråte. Hvor skjønn er ikke Per Fredrik? Han hadde kjøpt roser med hjemlevering siden han selv var syk, og ville muntre meg opp. Altså😍😍

I pakken ved siden av var det en boks med den beste sjokoladen jeg vet om!

 

Ah, det gjorde virkelig dagen min! 🌟❤ Det hjelper så mye å ha en snill kjæreste når man er syk!

11 kommentarer

Siste innlegg