Barnerom, New York, Bitcoin, Giftemål +++ Ukens spørsmål #191

inneholder reklame

Kan du vlogge da du er i New York?
– JA! Det blir jo tidenes tur, så ingen tvil om at jeg kommer til å filme mye og lage vlog fra turen! Tusen takk for alle tips dere har gitt meg om ting vi bør oppleve der. Det setter jeg så stor pris på!

SNAPCHAT STINABLOGG 👻

_____

 

Krangler du og kjæresten din mye?
– Nei, vi krangler veldig sjeldent. Vi har lagt til rette for at vi skal slippe å ha de små kranglene veldig mange ofte har, som ofte gjelder dyre strømregninger, at den ene roter, og at den ene må ta all klesvaska hver gang. Når vi flyttet sammen fordelte vi alle oppgavene i huset rettferdig sånn at vi gjør like mye, og slipper å krangle om slike ting. Regninger går rett til felleskonto som vi setter inn like mye penger på hver måned, så det alltid er rettferdig med hvor mye vi betaler. 

Investerer du pengene dine i feks Bitcoin, eller har du vurdert det?
– Etter nyttår har jeg tenkt til å sette inn en sum som jeg har “råd” til å tape. Altså penger jeg ikke merker om jeg taper. Også har jeg tenkt til å la de stå der i et år, med mindre det skjer noe drastisk som gjør at jeg må ta ut pengene fort. Men det er en av tingene jeg har tenkt til å investere penger i, i året som kommer.

Genser – nly, HER

Hva tenker du om kristendommen og de som er kristne?
– Jeg tenker at folk får lov til å tro på hva de vil. Enten de er muslimer, kristne, buddhister eller whatever. Jeg kommer fra en familie der den ene siden er veldig kristen, og har gått på privatskole der alle var adventister, så jeg vet mye om kristendommen, og kan trygt si at det ikke er noe for meg. Jeg har mine egne ting jeg tror på, men jeg lar ikke en bok som ble skrevet for 2000 år siden styre livet mitt.

 

På det første bilde i innlegget ikke det start bilde da. Ja hvertfall, hva slags bh bruker du på det bildrt? Eller bruker du i det hele tatt bh der?
– Ja, jeg bruker bh på det bildet. Når jeg bruker topper som har så lav utringning eller topper som er uten skuldre bruker jeg en stick on bh. Den er genial og sitter sykt bra, og at man får kløft i topper man vanligvis ville sett flatere ut enn man gjorde da man var 10 år. Hehe! Bh’en jeg bruker finner du HER på Cubus. 

Topp – nly, HER

ToppNLY

La igjen en hyggelig kommentar i innlegget hvor du skrev at du hadde åpnet kommentarfeltet. Det stod at den hadde blitt stoppet av spamfilter og jeg skjønner ingenting?
– Da har du enten brukt ord som er blokkerte, eller så har du skrevet en stygg kommentar før så ip.adressen din har blitt blokkert. 

 

Når skal dere ha barn?? Å hvor i huset deres har dere tenkt å ha barnerom?
– Det blir nok om et par år. Vi føler ikke at vi er helt klare for barn enda, hehe! Når det kommer til rom til barn blir nok det til at vi enten har det på kontoret mitt, også flytter jeg kontoret mitt til et annet sted i huset. Vi har jo egentlig 5 soverom her i huset som vi har gjort om til walk in closet, lagerrom, treningsrom, kontor og soverom til oss. Så det skal ikke stå på plassen! Hehe!

Kan også hende at vi kjøper et enda større hus den dagen vi får barn. Huset våres er jo 220 kvm, så det i seg selv er jo egentlig stort nok. Men vi har ikke gigantisk hage akkurat, og det syns jeg er et must å ha når barna bikker 5 år.

 

Skal du og Per Fredrik gifte dere? 
– Vi har tenkt til å være sammen resten av livet, og vi har tenkt til å gifte oss en gang i fremtiden. Akkurat når vet jeg ikke, eneste jeg vet er at det blir helt magisk og at jeg gleder meg! 

 

 

Noe du lurer på til neste “ukens spørsmål”?

65 kommentarer

Siste innlegg