Slik er julemorgen hos oss!

inneholder reklame

God jul alle sammen! ❤️🎄🎅🏻 Nå er det full julemorgen her i huset! Vi startet med å åpne den siste gaven i julekalenderen vår. Chloe gledet seg og var helt vill etter å få godteriet sitt. Vi sier jo bare “æ kalender” til henne, så løper hun rett bort til kalenderen sin og blir helt vill.

Hun elsker namme-nam! Nå har vi hatt pakkekalender hver dag helt siden 1 desember, og det har vært så koselig! Litt trist at det er over. Men, da er det bare å glede seg til neste år!

Kosedressen min finner du HER 
Sleigh all day tskjorte HER 50% rabatt nå! 

(alt er fra gina tricot) 

SNAPCHAT STINABLOGG 👻

_____

Når pakkekalenderne var åpnet, var det bare å hente julestrømpene våre. Chloe fikk sin egen, og den har hun virkelig kost seg med hele morgenen i dag. Jeg fikk en julestrømpe proppfull av godteri fra Per Fredrik, med alt godteriet dere ser på bildet under. Per Fredrik fikk masse sterkt og med lakris av meg, og gjett om han koste seg! 

Mens vi spiste godteri så vi på “Hytteliv” med Herman Flesvig og Robert Stoltenberg. De er våre favoritt komikere, og det var så morsomt! Syns de sketsjene de gjør sammen er så spot on på forskjellige folk, og det er så gøy å se på!

Vi har også sett litt på tre nøtter til askepott. Jeg syns den filmen er så koselig! Nå begynner snart Mikkes Jul og det gleder jeg meg skikkelig til. Det er såå jul for meg! 

 

Hva liker du å se på tv på julaften? 🎅🏻🎄🎁

8 kommentarer

Siste innlegg