Sex, Abort, Barbie dop, Barn ++ Ukens spørsmål #190

inneholder reklame

Sparer du penger eller bruker du alt?
– Jeg prøver å være flink til å spare, slik at jeg kan investere i ting som kan gjøre at pengene vokser. I tillegg har jeg jo lån på både bil og hus, så ved å betale ned på de sitter jeg igjen med verdier til slutt. Så sånn sett føler jeg at jeg sparer smart på begge måter. Da jeg leide leilighet kastet jeg jo tusenvis av kroner rett ut av vinduet hver eneste måned, fordi leien gikk til å betale ned noen andres lån. Så det er jeg veldig glad for at jeg ikke gjør lengre!

Hvis du ble gravid nå, ville du tatt abort eller beholdt barnet?
– Oi, det er skikkelig vanskelig spørsmål. Før ville jeg uten tvil sagt; abort. Men nå er jeg faktisk ikke sikker lengre. Per Fredrik og jeg er jo i et veldig stabilt forhold som vi vet at kommer til å vare, og vi har jo både hus og gode jobber begge to. Så sånn sett er det ikke noe som står i veien for barn. Men på den andre siden er jeg jo virkelig ikke klar for barn, så det hadde jo blitt dumt å få barn før man faktisk føler seg klar for det.

 

Har du prøvd barbie dop?
– Da jeg var 17 år gammel hadde jeg en periode hvor jeg var sykelig opptatt av å være brun. Dette var på en tid der “alle” brukte barbiedop, og jeg falt for fristelsen selv. Jeg tok en kur og ble helt sinnsykt brun. Men jeg fikk dessverre noen bivirkninger, og en av de var hvite prikker øverste på ryggen og i ansiktet. Det har heldigvis gått bort nå, og jeg er heldig som ikke fikk verre bivirkninger. Men vet jo aldri hva man faktisk sprøyter inn i kroppen, og heller ikke hvilke bivirkninger man kan få, så jeg grøsser av at jeg var dum nok til å teste ut det. 

Hvor mange barn vil du ha?
– Per Fredrik og jeg har snakket en god del om dette, og vi er helt enige om at to barn er best å ha. Har man enebarn, er det trist for det barnet å ikke ha en søsken å vokse opp med. Har man tre barn blir det fort en liten flokk med unger og altfor mye for oss. Så to er helt perfekt. Men om jeg hadde fått tvillinger da barn nummer to skulle skapes, hadde jeg jo ikke fjernet det ene. Det blir jo bare feil. Så da hadde vi heller fått tre. 

Har dere hver deres bil, og hva slags biler har dere?
– Da vi flyttet sammen delte vi på bilen til Per Fredrik, men det ble veldig upraktisk og vi fant fort ut at det ikke fungerte så bra. Derfor kjøpte jeg meg en hvit Hybrid Lexus CT 200H. Også har Per Fredrik er svart Mercedes CLS 350 CDI 4Matic. Litt morsomt at dette er den første bilen jeg noensinne har eid. Spesielt med tanke på at jeg fikk lappen da jeg var 18, og kjøpte bilen som 24 åring. Men jeg lånte bilen til moren min da jeg bodde hjemme, og man trenger jo ikke akkurat bil i Oslo. 

Hva tenker du om at du ikke ble nominert til Vixen? Hva vil du gjøre bedre/annerledes med bloggen din i 2018?
– Det kom ikke som noe sjokk for å si det sånn. Jeg har ikke akkurat noe “kategori-blogg”, så jeg visste at de kategoriene som folk blir nominert til ikke passet meg. Jeg har jo kun blitt nominert en gang for mange år siden, så jeg visste godt at jeg ikke kom til å bli nominert i år heller. Men Vixen er jo bare en prisutdeling, og det har jo veldig lite å si på hvor mange lesere man har eller hvordan det går business messig, så jeg bryr meg veldig lite. Det jeg bryr meg om er å levere godt innhold for dere. 

 

Hvilken leppestift bruker du?
– Jeg bytter litt på her og der, men jeg bruker nesten alltid den samme. Den gir så fin og naturlig farge, og den er matt så den er ikke klissete sånn som mange blir. Men selv om den er matt er den helt silkemyk og utrolig nydelige! Jeg bruker DENNE fra Isadora i fargen 50 Naked. 

Blir ikke Per fredrik sliten av at du tar så mange bilder?
– Hvorfor skal han bli det? Det er jo ikke sånn at har tar bildene, eller er med på alle bilder. Jeg tar noen bilder når vi finner på ting sammen, men det er jo bare koselig!

Hva spiser du til frokost?
– Til vanlig spiser jeg alltid havregrynsgrøt til frokost. Noen ganger brødskiver, men som oftest blir det havregrynsgrøt. Det er utrolig sunt og godt, så det er perfekt måte å starte dagen på! Nå i desember derimot, spiser jeg akkurat hva jeg føler for, og da blir det ofte risgrøt til frokost. Haha, det er så godt! Kunne seriøst levd på risgrøt. Men det er jo ikke akkurat sunt, så når januar kommer er det rett tilbake til havregrynsgrøten.

 

Hvor ofte har du og kjæresten sex, og hvor ofte er normalt?
– Uten å gå inn på detalj om hvor ofte vi har sex, så kan jeg si at vi har mye sex. Hehe! Hvor ofte som er normalt vet jeg ikke. Men det viktigste er å kun ha sex når man vil, og thats it. Om det er 5 ganger om dagen, eller 1 gang i måneden er helt opp til den enkelte. 

 

 

Noe du lurer på til neste “ukens spørsmål”?

 

 

 

63 kommentarer

Siste innlegg