12 Fordeler med å være jente!

Å være jente er egentlig ganske så fantastisk det! Altså, det har vi sine negative sider som mensen, måtte gå med en veldig ukomfortabel bh, og vi må alltid sitte på doen når vi skal på do (fælt på offentlige doer). Men sånn bortsett fra det og at vi må føde (auuu), så er det mange grunner til å juble over å være jente/kvinne! 

– Vi snakker mye mer om følelsene våres og klarer å jobbe igjennom problemene våre på en helt annen måte. Tenk å måtte holde alt inne i seg, fordi man er redd for å virke jentete når man snakker om hva man føler? No thanks! 

– Om vi ikke rekker å barbere oss en dag eller 4 kan vi bare ha på jeans og genser, og ingen legger merke til det.

– Hvis du vil lykkes som blogger i Norge, er sjansene dine ekstremt mye høyere om du er jente. Bare kikk kjapt igjennom topplista, så er den eneste mannen du finner der pappahjerte. 

– Vi har så mye mer å velge mellom når det kommer til klær. Bare se på H&M for eksempel. Der er det som regel 3 etasjer for kvinner, og 1 som deles til menn og barn. Og når vi skal pynte oss har vi så mye mer å velge mellom. Menn derimot, må alltid bruke dress. 

– Har vi kviser, eller bare vil se litt mer freshe ut kan vi slenge på litt sminke, og vi er good to go! Det er som å ha et ekstra filter på oss hele tiden. And I love it!

– Om man ikke er sterk nok til å bære noe kan man bare spørre en mann. Er man derimot mann vil stoltheten ryke om man må spørre noen om hjelp.

– Hvis vi vil spise sjokolade midt i uka, kan vi bare skylde på mensen. 

– Vi kan bruke høye hæler. Selv er jeg ganske lav, og de fleste ser uansett på det som fint, men om jeg vil være litt høyere er det bare å slenge på meg et par høye hæler. 

– Vi blir spandert på både på byen, kino, restaurant osv. 

– Vi kan gå på do sammen uten at det virker merkelig.

– Vi kan gråte mens vi ser en film, uten at noen løfter et øyenbryn.

– Hvis vi låner genseren til kjæresten våres, ser vi bare fine og søte ut. Låner de genseren våres derimot blir det ikke like fint..
 

 

– Følg meg gjerne! – 

♥ Instagram: @stinablogg

♥ Snapchat: stinablogg

♥ Facebook: HER 

 

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg