Glad det ikke er slik i Norge..!

Heisann fra Dublin! I dag har hele dagen gått med til shopping og slappe av. Jeg har blitt skikkelig syk, så jeg har vekslet på å være ute og shoppe, og å være inne og bare sove. Haha! Litt av et opplegg kan man si.

Jeg startet dagen med en en tur på Primark. Sist jeg var på Primark var i september da jeg var på Mallorca med moren og søsteren min. Da handlet jeg nesten ingenting. Men nå derimot.. Haha, nå handlet jeg så mye at jeg måtte ha dobbel pose og til og med da sprakk hele papp posen.

Jeg måtte løpe panisk inn på en tilfeldig butikk for å finne et stort handlenett som ikke var at papir for å bære tingene mine. Er så glad for at vi ikke bruker papirposer på butikker i Norge. Tenk å komme med 4 stappfulle matposer også hadde de bare gått i oppløsning. Da hadde jeg mildt sagt blitt ekstremt oppgitt og sinna! 

Uansett. Tilbake til shoppingen. Jeg fikk tatt turen innom både Disney Store, Topshop, River island, Forever 21 og de andre jeg alltid er innom når jeg er i utlandet. Jeg har funnet så mye fint! Så det gleder jeg meg til å vise dere! 

Nå har Per Fredrik nettopp kommet tilbake fra innspilling. Han har vært på innspilling for Vikings i hele dag, og jeg gleder meg til å høre hvordan det har gått! 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg