På flyet til..

I dag stod vi opp rett over 5 så vi kunne dra avgårde til Gardermoen i god tid. Så når jeg kjørte inn til flyplassen var jeg mildt sagt ganske trøtt. Men vi skrudde på julemusikken, drakk Redbull og skravlet hele veien inn, så det ble det null stress. 

Jeg syns alltid det er skikkelig deilig å ha god tid på flyplassen til å både spise og shoppe litt. Så vi fikk spist en tidlig frokost. Ah, jeg fikk virkelig tidenes beste fiskesuppe! 

Også ble det litt shopping. Kjøpte skikkelig fine Gucci solbriller. Glemte helt å ta bilde av de i butikken, så jeg får vise dere når vi kommer frem. Tror det er de dyreste solbrillene jeg noensinne har kjøpt, spesielt på impuls. Men de var sykt fine, så why not liksom?

Nå sitter jeg på flyet til Dublin. Vi er fremme om en liten time, så da kan jeg jo bruke tiden til å blogge litt. Jeg har nettopp sett en episode med Blindspot. Noen som har sett det før? Nå har det kommet en ny sesong, og jeg er så hekta! Det er virkelig tidenes mest spennende action krimserie. 

Utsikten her oppe er helt amazing. Noe som jeg aldri har tenkt over, er at det alltid er fint vær når man kommer helt opp i luften. Så alt av tåke, regn, grå skyer osv blir helt borte. Ikke så rart med tanke på at man flyr jo faktisk over skyene. Men det er bare så mindfuck, haha! 

Nå skal jeg bruke resten av tiden frem til flyet lander, til å rydde opp i notater på mac?en min. Jeg tuller ikke når jeg sier at jeg har over 1200 notater med alt mulig, hvor det bare er kaos. Så det må jeg virkelig gjøre noe med!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg