Derfor har vi 3 juletrær!

Som jeg nevnte i det forrige blogginnlegget, har vi nå 3 juletrær. Haha! Det er jo ganske mye! Vi har selvfølgelig ikke alle i stua. Der har vi kun et som er 210 cm høyt med masse pynt, som jeg allerede vist dere. De to andre derimot, de har vi på soverommet og ved inngangsdøren.

Jeg har nettopp pyntet opp skikkelig på soverommet, og nå kan jeg vise dere en liten sneakpeak. Det har blitt ekstremt fint der inne! Mangler bare et par litt store puter og noen pynteputer, så er rommet helt ferdig. Gleder meg til å vise dere det! 

Liten fun fact. Chloe ligger alltid i nærheten av meg, uansett hvor i huset jeg er. Hele tiden mens jeg pyntet på soverommet lå hun på teppet og suttet på det, og koste seg halvt ihjel. Altså.. Hun sutter så mye på det teppet at det er helt merkelig..! 

Nå skal jeg pynte litt mer rundt i huset. Jeg begynte å pynte utendørs i går, og herregud for et lys-show det blir! Her snakker vi nesten amerikansk stil altså. Mangler bare litt lys rundt den ene store tuja busken og et par små busker, så er det helt ferdig. Det er litt av et syn for å si det sånn!

Gud som jeg gleder meg til å vise dere alt sammen. Kommer til å lage en house tour video der jeg filmer både inne og ute når alt er ferdig, så da får dere sett alt! 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg