Det holder ikke med bare 1 juletre..!

inneholder reklame

Nå er jeg midt i julepyntingen, og holder på å sette opp to nye juletrær. Her i huset holder det nemlig ikke med bare ett. Hehe! Skal fortelle dere litt mer om det etterpå!

Mens vi er inne på temaet med jul, så kan jeg jo vise dere genserne jeg går veldig mye med om dagen her hjemme. De er så gode og perfekt til juletiden! 

Altså, har dere sett en så søt julegenser før da? Jeg har aldri brukt julegensere noe særlig, rett og slett fordi jeg aldri har vært et skikkelig julemenneske. Men i år går jeg all-in på julen, og har kjøpt inn flere julegensere som er koselig å ha på seg mens jeg pynter, drikker kakao foran peisen eller bare koser meg på sofaen!

I fjor lagde Per Fredrik og jeg julekort hvor vi hadde på oss hver vår julegenser. Det ble så koselig! I år skal vi gjøre det samme, og gjett om jeg gleder meg til å bruke julegenseren min på bildene. Disse genserne er også perfekt å bruke på venninnekvelder hvor dere baker pepperkaker sammen og drikker litt vin. Super koselig! 

Denne røde genseren er på 20% rabatt på Gina Tricot KUN I DAG.
Genseren finner du HER.

Hvor sykt søte er ikke disse rådyrørene? De passer jo perfekt sammen med genseren og skogstemaet vårt i år! Både genseren og rådyrørene er det 20% rabatt på KUN I DAG hos Gina Tricot. 

RådyrørerHER  //  Blå julegenserHER 

Denne t-skjorten er bare så sassy og morsom! Den passer perfekt å bruke på skolen / jobben også, siden den er litt mer casual! T-skjorten er også på 20% rabatt KUN I DAG hos Gina Tricot. 

T-skjorten finner du HER

Nå skal jeg fortsette å pynte her hjemme. Herregud så julete og fint det blir her i år! Gleder meg skikkelig til å vise dere alt sammen. Dere kommer til å få sjokk over hvor julete det blir!

 

CYBER MONDAY:

Siden det er Cyber Monday i dag er det MYE tilbud rundt på nettet. Tilbudene varer KUN I DAG! Her er mine favoritter!

Lyko: 25% rabatt på nesten ALT. 

Ellos: Opptil 50% rabatt på skjønnhet, interiør og dameklær. 

Bik Bok: 20% rabatt på ALT online.

Cubus: 20% rabatt på ALLE varer

NA-KD: 30-40% rabatt på 2000 plagg

Nelly: Kjøper du 2 plagg = 15% rabatt, 3 plagg = 20% rabatt, 4 = 25 % rabatt, 5 = 30% rabatt. 

🎄🎁🎅🏻🌟

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg