Dårlig hårdag? Her er 7 tips!

Hender det at du har en dårlig hårdag, hvor uansett hvor mye du prøver å fikse på håret ditt, så vil det ikke se ut som noe annet enn et fullstendig kaos? Vel, da bør du lese disse tipsene her, så er du forberedt neste gang du har en dårlig hårdag!

Livløst hår?
– Er håret helt flatt og uten liv, kan du gjerne krølle det litt for ekstra volum. Om du bytter hårskill vil du også få mer volum i håret. 

Fett hår?
– Om du har dårlig tid, er tørrshampo en livredder. Spray litt lagvis ved hårrøttene, og la det trekke inn før du masserer inn produktet. Om du har bedre tid er en hårvask det beste. Da får du fjernet fettet helt.

 

Messy bun 
– Om du føler håret ditt bare er litt kjedelig, prøv å gjøre noe nytt med det. Sett det opp i en fin hestehale, flett en flette, eller ha det i en messy bun.

Frizzy hår?
– Er håret ditt veldig frizzy? Prøv å rette det ut, og avslutt med å fordele litt olje i håret. Da får du silkemykt og fint hår på 1-2-3!

 

Bedre lukt
– Spray litt parfyme i håret, så lukter det mye bedre. Det hjelper kanskje ikke så mye på hvordan håret ser ut, men det gjør i alle fall at håret dufter fantastisk! 

Ingenting som fungerer?
– Da er det bare å ta på seg en caps eller lue, og gå for en mer casual look den dagen. 

Ofte dårlig hårdag?
– Om du ofte har dårlig hårdag, kan det enkelt skyldes at du har feil frisyre. Klipp håret i en ny og bedre frisyre, som passer deg, og plutselig er problemet løst! x

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg