Endelig kan jeg avsløre hemmeligheten!

Helt siden juni har jeg holdt på en hemmelighet for dere! Dette er en skikkelig big deal, men som vi har måttet være helt stille om. Det er kun noen av våre aller nærmeste familiemedlemmer som har visst noe om dette, så det sier jo litt om hvor hemmelig det har vært.

Dere husker kanskje da Per Fredrik og jeg dro ned til London i juni? Vel, det var fordi Per Fredrik skulle møte film agenten sin, for å snakke om en rolle i tv serien Vikings. Helt siden da har det vært mye auditions taper, snakk med agenter og mye forskjellig ting. Vi har ikke fått vite noe som helst om han i det hele tatt fikk være med, så det har vært veldig spennende!

Rett før vi dro til Finland fikk Per Fredrik den store beskjeden; han fikk en rolle! Vi feiret med champagne og skålte virkelig! For herregud, dette er faktisk sykt kult! Vikings er jo den 5. største tv serien i verden, så det er ikke akkurat noe bygde skuespill han har blitt med på akkurat. Hehe! Jeg er så stolt av hvor flink og dyktig kjæreste jeg har. Han får virkelig til så mye!

På onsdag morgen tok han flyet ned til Irland for å være med og spille inn til tv-serien. Det var fullt opp med både kostymeprøver på onsdag, og hele gårsdagen gikk med til å filme. Nå er han endelig på vei hjem igjen fra Irland, og jeg gleder meg så mye til han kommer hjem! På grunn av jobb fikk jeg dessverre ikke vært med, så det var kjipt. Vi pleier jo alltid å ta med hverandre når vi må ut og reise, men sånn ble det dessverre ikke denne gangen. Jeg har ikke sagt noe om at han har vært på reise her på bloggen, rett og slett av sikkerhetsmessige årsaker, som dere sikkert forstår veldig godt! 

Litt bilder han sendte meg på snap fra sminkerommet ved innspillingen. Kan dessverre ikke vise noe av studioet, da det er top-secret. Hehe! Men dette er så gøy! Gleder meg skikkelig til å se i serien!

19 kommentarer

Siste innlegg