Jeg trengte MYE hjelp..!

Så fort jeg kom hjem fra møte og en stor handletur kom Rebecca hit for å hjelpe meg med å pynte opp til festen i morgen. Jeg skal jo ha en stor Halloween fest her, og har virkelig gått all-in med pynten. Så jeg trengte mildt sagt mye hjelp.

Heldigvis har jeg en fantastisk venninne som Rebecca som stiller opp uten at jeg i det hele tatt trengte å spørre henne. Hun sa rett og slett bare fra hvilke dager denne uken hun kunne komme og hjelpe meg. Altså, slike venninner er gull! 

Vi har pyntet ferdig nesten hele huset. Men det står igjen en del småpirk og diverse, så det ser litt (veldig) kaotisk ut her nå! Men herregud så bra det blir her! Det blir så mye skumle og creepy ting overalt, og jeg elsker det!

Det er jo ingen tvil om at det er mye morsommere å dra på en Halloween fest der det faktisk er pyntet skikkelig opp, og ikke bare er slengt en potetgullpose på bordet med en edderkopp. Slik jeg kunne gjort i mine tidligere dager! Hehe! 

Rebecca kommer hit i morgen så da skal vi fortsette med pyntingen og gjøre alt klart. Dette blir så gøy! Skal vise dere ordentlige bilder i morgen så dere kan se hvordan alt blir pyntet!

4 kommentarer
  1. Haha lo meg i hjel med det du skrev om at du slengte en chips pose og pynta med en edderkopp og «thats it»

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg