Min største skjønnhetstabbe

Nå skal jeg fortelle dere om den gangen jeg virkelig gikk på en stor skjønnhets-tabbe! Jeg var 13 år gammel og gikk på ungdomsskolen. På den tiden var jeg som jeg er nå; opptatt av sminke og utseendet.

Jeg hadde nettopp kjøpt et kit med forskjellige verktøy, som jeg kunne bruke til blant annet å beskjære øyenbrynene mine med. Det var en elektrisk trimmer som hadde et ganske langt blad. Jeg begynte forsiktig og skjærte kun litt under øyenbrynene mine.

Deretter gikk jeg litt hardere til verks, og startet med det ene brynet. Da jeg var ferdig med det var jeg så fornøyd! Det hadde jo blitt så fint! Etterhvert skulle jeg studere det litt nærmere, og det var da jeg la merke til det som var tidenes krise!

Det lange bladet på trimmeren hadde skjært av nesten alle vippene på øyet mitt! Jeg fikk full panikk og løp opp til mamma i full gråt! Hva skulle jeg gjøre nå? Dette var jo i 8. klasse, og det er ingen hemmelighet at ungdommer ikke er særlig hyggelige og forståelsesfulle med hverandre. Mamma fikk roet meg ned, og sa at jeg heller bare fikk bruke litt mørk øyenskygge så det ikke ble så synlig.

Jeg fulgte rådet hennes, og det tok faktisk flere dager før noen i det hele tatt la merke til det. Det var faktisk en når venninne som først så det, og når jeg fortalte henne hva som hadde skjedd fikk hun total latterkrampe! Og jeg skjønner henne! Altså, det er jo faktisk super tragi-komisk!

Det er så typisk at man gjør noen tabber i den alderen der, og nå syns jeg det bare er morsomt å tenke tilbake på! Selv om det der og da føltes ut som at verden gikk under. Hadde jeg bare visst at jeg heller kunne brukt vipperemser. Haha! 

 

💋

10 kommentarer

Siste innlegg