5 Ting du ikke vet om oss

Ekstreme gaver – Per Fredrik kjøper alltid veldig fine gaver til meg, og til jul i fjor fikk jeg reise til Gran Canaria på et helt fantastisk fint 5 stjerners hotell på en gigantisk suite. I år har han allerede kjøpt gaven til meg, og går hele tiden rundt og sier at han virkelig har slått på stortromma. Jeg aner virkelig ikke hva det er. Det er jo super lenge til julaften og jeg er så nysgjerrig!

Poteter – Per Fredrik elsker poteter og potetstappe! Jeg derimot.. Jeg er ikke noe glad i poteter. Hvis vi er ute og spiser får han som regel potetene mine.

Modeller – Under skolegangen jobbet vi begge som modeller for å tjene ekstra penger til fritid og andre ting. Per Fredrik jobbet også på så mange som 10 forskjellige jobber mens han studerte, blant annet på en sjokoladefabrikk. 

Vann – Vi drikker nesten kun vann både til vanlig, til mat og i helger. Ingen av oss drikker brus og sånne ting. Jeg drikker litt Redbull, men det er det. Men vi er litt forskjellige når det kommer til selve vannet. Jeg vil kun ha vanlig vann, og er ikke noe glad i vann med kullsyre. Per Fredrik derimot drikker nesten kun vann med kullsyre. Hehe!

Jobb – Per Fredrik hjelper meg en god del med bloggjobben. Veldig ofte hvis jeg får jernteppe og ikke klarer å blogge, eller trenger å høre en ekstra mening om noe innen blogging er han alltid der for å hjelpe!

 

11 kommentarer

Siste innlegg