5 Beauty hacks!

Inneholder reklame

Nå er det lenge siden jeg har gitt dere litt beauty tips her på bloggen, så da er det virkelig på tide med noen nye tips og triks! Så here we go!

Beauty blender – Okey, de vanlige beauty blenderene er sykt dyre! Men det er nesten bare de som faktisk gjør jobben riktig. Jeg har testet ut mange forskjellige billigversjoner, og den eneste jeg syns at faktisk er bra nok er den fra H&M. Så den er absolutt å anbefale om du vil ha en billigere versjon!

Setting spray – Noe som jeg har begynt med først det siste året er setting spray. Det er seriøst det beste produktet sånn typ; noensinne. Det gjør at sminken sitter så sinnsykt mye bedre, og den sklir ikke bort så lett i tillegg til at det tar lengre tid før man blir oljete. NYX har en bra og billig variant som du finner HER.

Solbriller – Jeg elsker å bruke solbriller som hårbøyle. Haha. Det høres kanskje litt rart ut! Men det får vekk håret fra ansiktet, i tillegg til at det gir litt volum til håret, også blir det så fint! Jeg gjør det nesten hele tiden! 

Floker? – Hvis håret ditt floker seg fort kan det være en idé å bruke en olje i håret når du er ferdig med å style det. Selv påfører jeg olje i håret cirka 2 ganger hver dag, og det gjør at håret mitt holder seg glansfullt og flokefritt igjennom hele dagen. 

Definert ansikt – Om du vil ha tydelige kinnben til for eksempel bilder kan det være smart å ta bilder et sted der det er kaldt. Når man er kald kommer ansiktstrekk frem bedre, versus når det er varmt og man fort kan se litt puffy ut i ansiktet. 

8 kommentarer

Siste innlegg