Taco med en vri!

Den siste tiden har jeg lagt elsk på tacosalat, med mine favoritt ingredienser. Denne versjonen gjør at du får i det ekstra mye proteiner fra kjøtt, og du slipper alt hvetemelet fra lefsene, så det blir mye sunnere. Siden det er fredag AKA norges nasjonaldag for taco, så tenkte jeg å dele oppskriften med dere!

Jeg syns denne salaten er mye enklere å lage og spise enn vanlig taco, og er helt genial om du kun er en eller to som skal ha taco.

Dette bruker jeg til en stor porsjon:

1/3 boks mais  –  1 tomat  –  5 cm agurk  – en liten neve revet gulost

En bunt koriander – Noen nachos (sløyf om du vil ha sunnere variant)  

Karbonadedeig – taco pulver

Tacosaus og rømme – en lime

Kutt opp grønnsaker, stek kjøtt med tacokrydder og anrett alt sammen i en bolle. Nyt med den beste samvittighet og noe morsomt på tv’en!

9 kommentarer
    1. Ser veldig godt ut, men om du vil at det skal være sunnere, ikke bruk ferdig taco krydder, er alt for mye salt i det. Lag heller ditt eget, er veldig lett 🙂 bare å google

    2. Kjære Stine, jeg har fulgt bloggen din fra dag en, og heiet på deg hele veien, men av og til skriver du ting om kosthold og trening som ikke gir mening. Når ble nachos og mel usunt, og hvordan får man i seg mer protein fra kjøttet enn om man spiser like mye kjøtt i en lefse?😜

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg