Klar for Halloween!

annonse for coolstuff.no

Nå er Halloween rett rundt hjørnet og jeg er så klar! For et par dager siden kom det en gigantisk pakke i posten fra coolstuff.no med massevis av dekorasjoner til Halloween, og kostymer til hele familien. Jeg kan endelig røpe hva jeg skal være! *trommevirvel* Zombie cheerleader!

Herregud, jeg har aldri gått for et så kult kostyme før! Linsene som jeg også fikk med, var helt sinnsyke. Altså, har dere sett så kule øyne før? Jeg kommer til å legge en del sminke og en del sårskader rundt i ansiktet og på kroppen, men akkurat nå måtte jeg bare vise dere selve kostymet og linsene! 

coolstuff.no har de massevis av kule kostymer til dame, herre, barn, baby OG husdyr! De har i tillegg massevis av kule Halloween dekorasjoner som kan pynte opp enhver Halloweenfest og dører som skal være klare for “trick og treat”. Hele Halloween utvalget finner du HER.

Til og med Chloe fikk sitt eget kostyme! Hun skal være Darth Vader, og er så nusselig! På coolstuff.no har de en egen kategori kun for husdyr der de har både Ewok og Darth Vader. Så kult! 

Hele stua er fullt pyntet opp med masse Halloweendekorasjoner, og jeg elsker det! Vi skal jo ha stor Halloweenfest her neste helg, og da er det så gøy å kunne pynte opp skikkelig! Det setter virkelig stemningen når man skal feire Halloween! HER finner du alt av ting du trenger til Halloween!

Blodige hender på vinduene. Hvor creepy er ikke det? Flere skumle dekorasjoner finner du HER.

Eget sminkekit med alt jeg trenger for å lage en skikkelig skummel halloween zombie look!

🎃 Hva skal du være på Halloween? 👻

12 kommentarer

Siste innlegg