Resultatet av jakten..!

I dag har Rebecca og jeg hatt tidenes gresskar-dag! Jeg nevnte jo i forrige innlegg at vi skulle ut på gresskar-jakt. Vi dro på en gård her i Sandefjord (Nordre Bergan Gård) som hadde utsalg der man kunne kjøpe gresskar. Jeg hadde forventet en bitteliten butikk med et par gresskar. Vel, der tok jeg feil! Med en gang vi kom til gården var det gigantiske kasser fulle av Halloween gresskar.

Inne i butikken hadde de alt fra pyntegresskar og spiselige gresskar, til honning og cider som var dyrket på gården. Vi fikk til og med se hvordan bikubene til honningen så ut! Det var skikkelig rart og morsomt!

Det var jo veldig billig for gresskar når vi kjøpte rett fra gården, så jeg kjøpte inn mildt sagt en god del gresskar. Tror det endte med rundt 20 stykker, så ja eheee. Men jeg fikk pyntet opp mye av trappen ute, og det ble så fint! Skal vise dere mer bilder av det senere! 

Vi kjøpte også hvert vårt Halloween gresskar som vi har skjært ut. De ble så fine! Filmet hele tiden mens vi skjærte ut, så det kommer en ny film på kanalen min i løpet av denne eller neste uke hvor dere kan se det! 

12 kommentarer

Siste innlegg