De er dødelige!

Etter at vi hadde spist frokost i dag, dro vi rett videre rundt i Helsinki. Vi hadde sett mye rundt på Tripadvisor og hadde fått noen tips av dere, men det var egentlig ikke noe at det som passet når det var så kjipt vær ute. Så da stakk vi først en tur på shopping.

De har jo nordens beste shoppingsenter i Helsinki, så det var absolutt noe vi måtte sjekke ut! Det var mildt sagt gigantisk! Men det var nesten bare de samme butikkene som i Norge, så det ble ikke så mye shopping på oss. Det ble litt i en Halloween butikk bare, men ellers; ingenting. Hehe!

Etter å ha google masse rundt fant vi til slutt en liten reptilpark i sentrum, så den dro vi rett til. Vi syns det er så gøy å se på dyr, så vi er nesten alltid innom en eller annen dyrehage når vi er på reise. Vi fikk se massevis av slanger, edderkopper, krokodiller og masse forskjellige dyr.

Det som var sykt creepy var at det stod sånn “giftig” skilt på en del av dyrene. Så de kunne faktisk drept oss om de kom seg løse! Det er så skummelt! Takk gud for at alle burene var godt lukket. Tror nok ikke jeg hadde turt å jobbe med å fore de dyrene der. Haha!

Nå har vi nettopp landet i Norge, og nå går turen rett til Hokksund for å hente Chloe. Savner lille bærta allerede! Vi kjøpte med en fake slange når vi var på reptilparken til henne, og jeg er så spent på å se hvordan hun reagerer når hun får den!

6 kommentarer
    1. Synes vel du overdrev litt med det at de giftige dyrene kunne drept dere. Det er faktisk veldig sjeldent at giftige dyr kan drepe mennesker, en tarantella er giftig, men kan ikke drepe mennesker i det hele tatt. Med mindre du er super allergisk mot giften til Tarantella, noe som er høyst uvanlig. De er og SVÆRT sjeldent at slanger kan drepe deg med giften sin med mindre de er UTROLIG giftige, og slangene på bildet er ikke av den typen. Dessuten må du tenke på at ingen reptiler vil drepe deg med vilje, med mindre den føler at du prøver å angripe den og den føler seg truet. Hvis noen av de dyrene hadde bitt deg hadde det bare vært et advarselbitt, som sier at du skal holde deg unna, men tilogmed det er usannsynlig, siden de ser at du er større og er lengere opp på kjeden enn han er. Ikke ta dette som hat, men som nyttig informasjon til fremtiden hvis du skulle havne i en slik situasjon. Dette var bare kort oppsummert til hvordan dette foregår egentlig. Ha en god dag videre!

    2. Liten etterkommentar av den samme personen som skrev det lange foredraget om at dyrene ikke kunne drept dere: Det er nemlig veldig stor forskjell på Giftig og Dødelig!!

    3. Kan du begynne med at på begynnelsen av ukene så lager du et «dette vil jeg få gjort i løpet av uken» innlegg??😁❓❤️

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg