Det var så drøyt..!

I kveld har vi hatt skikkelig vennekveld her med Per Fredrik sin bror; Sebastian, og kjæresten hans Marthe Marie. Vi har kost oss så mye! Kvelden startet vi med massevis av sushi som Per Fredrik hadde kjøpt inn, sammen med en supergod vin. Litt usikker på om jeg har drukket vin til sushi før, men det ble i alle fall veldig godt!

Etter masse sushi ble det både dessert og “politisk ukorrekt”. Jeg lagde brownies kake med bringebær saus, og det er seriøst en dessert som tar cirka 15 minutter å lage. Men som altså er så god at det nesten ikke skulle vært lov! 

I kveld ble jeg virkelig champion på politisk ukorrekt. For de som ikke har spilt det før så handler det om å sette sammen setninger utifra et kort som blir valgt og de kortene man har på hånden. Her kommer det mange ufine og veldig politiske ukorrekte setninger, som er så drøye at jeg faktisk ikke tørr å gjengi de her på bloggen, haha! 

Jeg pleier jo aldri å være særlig flink på å spille spill, rett og slett fordi jeg liker å spille og bryr meg ikke så mye om å vinne. Men i kveld vant jeg så det suste! Jeg vant 20 runder, mens andreplassen gikk til Marthe Marie som vant 10 runder. Guttene derimot, pff. Haha! Girl power! Dere kan forresten se enda mer fra kvelden på snapchat @stinablogg. La ut noen videoer der! 

Nå har nettopp Sebastian og Marthe Marie dratt hjem, så nå skal Per Fredrik og jeg bare se litt på tv før vi sovner. Jeg var veldig tidlig oppe i dag, så jeg tror nok at jeg slokner ganske tidlig *skrev jeg mens jeg gjespet*. Begynner å bli gammel nå altså, når jeg tar lørdagskvelden rett etter 23. Haha! 

9 kommentarer

Siste innlegg