To favoritter denne høsten!

Er det én ting jeg kommer til å bruke mye denne høsten og utover vinteren så er det overknee boots. Det gir virkelig det lille ekstra til ethvert plagg, i tillegg varmer det ganske mye. Så da kan man få litt ekstra varme, uten å måtte slenge på seg boblejakka.

Jeg er ikke noe fan av svære boblejakker, så jeg gjør nesten hva som helst for å slippe unna de. Å fryse rumpa av meg og bli kald er ikke en av de. Haha! 

I dag ble i alle fall dette dagens antrekk. Her er det to ting som jeg virkelig liker! Den ene tingen er jo overknee støvlettene. Den andre tingen er vesken min. Den er virkelig et av de beste kjøpene på lenge. Jeg bruker den nesten hele tiden og den har god nok plass til å romme både iPhone, kamera, pudder, pudderkost, leppestift, speil med hårbørste og litt til.

Altså; veldig god plass til å være en så liten veske! I tillegg har den en smart lås som gjør at den ikke spretter opp midt på dansegulvet eller på vei bort til bilen. Har knust en iPhone på vesker som plutselig åpner seg, så jeg vet dessverre litt for godt hva jeg snakker om. Haha! 

Jakke – Zara

BluseBik Bok

BukseNoisy May (kun 239,- kr nå!)

VeskeGina Tricot

Sko Nelly (på salg nå!)

Solbriller – Rayban

Nå skal vi straks lage litt tacosalat også blir det litt tv titting. Vi har fått helt dilla på tacosalat den siste uken! Det er jo så lett å lage, også er det jo supergodt! Kanskje jeg skal lage et innlegg om hvordan vi lager den? Her har den blitt så stor favoritt at vi har hatt den nesten hver kveld den siste uken. Haha! I dag står både bloggerne og kanskje “Alt for Norge” på planen. Gleder meg til å se begge! 

 

4 kommentarer

Siste innlegg