Det ble veldig ille

// reklame for klær

I dag er jeg så gira! I går lagde jeg full oversikt på en tavle jeg har inne på kontoret med alle ting jeg må få gjort, og nå kjenner jeg at det klør i fingrene etter å komme igang.

Det føles så mye mer oversiktlig og befriende at alt jeg faktisk må gjøre står på et sted, og ikke er skrevet opp i 15 forskjellige notater og halvveis oppe i hodet mitt. Sånt blir jeg bare surrete av. 

I dag skal jeg blant annet en tur på treningsstudioet. Siden jeg fikk jernmangel har det bare blitt rolig styrketrening her hjemme og en del gåturer. Jeg var jo så dårlig at jeg fikk 130 i puls og ble svimmel bare jeg gikk opp trappen her hjemme. Så det sier jo litt om hvor ille det var.

Men, nå føler jeg meg mye bedre! Så i dag skal jeg få til en rolig økt på gymmet. Gleder meg så til å komme skikkelig igang med styrketreningen igjen. Føler meg som tidenes mest pinglete og svake person for tiden, og det er jo ikke akkurat noe særlig gøy. Hehe!

Jakke – Saint Tropez, HER

Bukse – NLY, HER

Sko – NLY, HER

Veske – Michael Kors, HER

Solbriller – NLY, HER

Genser – NLY, HER

Jeg har også tenkt meg en tur innom litt forskjellige butikker og se etter litt Halloween ting. Haha, vet jeg er super tidlig ute. Men jeg har masse idéer og blogginnlegg jeg vil lage rundt Halloween, og da må jeg være litt tidlig ute.

Har blant annet tenkt til å lage noen DIY pynteting som jeg vil dele her på bloggen. Litt usikker på om jeg er så tidlig ute at butikkene ikke har fått inn Halloween ting enda. Men det får vi se ann. Ønsk meg lykke til, for det tror jeg at jeg trenger. Hehe! 

14 kommentarer

Siste innlegg