Her kan du se enda mer av livet mitt!

Her på bloggen oppdaterer jeg alltid minst 3 ganger om dagen, og det er jo veldig ofte. Men, det er ingenting i forhold til Snapchat! (@stinablogg) Der legger jeg ut drøssevis med bilder på mystory igjennom hele dagen.

Alt ifra selfies med alle mulige forskjellige morsomme filtre, morsomme bilder av Chloe, maten jeg spiser, bilder av Per Fredrik og meg fra hverdagen og massevis av videoer fra hverdagen.

I tillegg sier jeg alltid ifra når jeg har lagt ut nye innlegg, så dere ikke går glipp av noen innlegg! Jeg syns det er så gøy å oppdatere dere der, og det er tydelig at dere syns det samme! For det er jo nesten 30’000 som ser hver mystory. Uæh, det er så crazy!

En gang iblant åpner jeg også opp sånn at dere kan sende inn meldinger til meg også kan jeg svare dere. I går hadde jeg åpen Snapchat i 30 minutter og herregud så mange meldinger det kom inn med søte og gode ord! Jeg ble helt rørt jeg! 

👻 SNAPCHAT: STINABLOGG 👻

Snapchat er rett og slett supergøy! Selv elsker jeg å følge masse andre folk og se hva de gjør, og jeg følger sikkert halve blogg Norge og alle mine nærmeste venner, hahah! Syns det er så gøy å se hva andre legger ut på Snapchat altså! 

10 kommentarer

Siste innlegg