Nye innkjøp!

reklame

I dag var jeg på shopping med søsteren min, og jeg fant noen nye topper som var så fine at jeg bare måtte ha de med hjem! 

Denne blusen er bare helt nydelig! Jeg elsker at den er off shoulder og at den har skikkelig volang ermer. Det er så fint det! Får helt romantiske vibber av denne! Denne kommer jeg uten tvil til å bruke mye når jeg er ute med kjæresten og når jeg vil være ekstra fin! Du finner toppen HER. (i hvit HER)

Haha, denne føler jeg meg såå basic bitch i. Men herregud, jeg digger den. Tskjorter med print er jo veldig inn nå, og jeg digger det! Tskjorten er fra Bik Bok og du finner den HER (i sort HER). 

Hvor søt er ikke denne toppen? Altså, jeg elsker topper som har blomster mønster! I tillegg var passformen veldig fin og den satt perfekt i midjen! Perfekt både til hverdags og til finere anledninger. Toppen er fra Gina Tricot og du finner den HER. (i sort med mønster HER og helsort HER)

Måtte ha litt sminke mens jeg var innom senteret en tur. Chloe tok med eyelineren min ut i stua og hadde det gøy med den i sofaen, selvfølgelig uten kork på.. Så jeg måtte ha ny eyeliner! Denne gangen går jeg for vannfast. Om Chloe får tak i den blir det litt stress, men krysser fingrene for at de ikke faller ned fra sminkebordet. Haha! Fant ikke noe sted de selger den på nett, men den er i alle fall fra Maybelline. 

En ny color correcting pen ble det også! Denne er et must under øynene mine for å lysne opp og gi rett farge. Den er også fra Maybelline. 

Klarte ikke å gå tomhendt ut fra Rituals, så det ble en ny bodyscrub på meg. Testet den i butikken, og herreguuud så godt den luktet! Du finner forresten alle skrubbene til Rituals HER

Denne toppen er bare så søt, og så meg! Jeg elsker mønsteret, stoffet og alt egentlig. Haha! Perfekt til hverdags! Den er fra  Bik Bok og du finner den HER. Den finnes også i helsort HER, og sort med mønster HER.

 

Fant du noen klær du likte?

20 kommentarer

Siste innlegg