Endelig tilbake..!

// inneholder reklame

Woho, tilbake i Norge igjen! Det var så fantastisk å komme hjem til Per Fredrik og Chloe i går! Herregud som jeg har savnet de! Det er litt rart, for selv om det er deilig og gøy å være på ferie, så er det jo ekstra digg å komme hjem. Borte bra, men hjemme best, forstår jeg virkelig meningen av! 

I dag startet jeg dagen med å planlegge litt hvordan jeg vil at bloggen skal være fremover, og hva slags innlegg jeg vil lage for dere. Dere er jo så fantastiske, så jeg vil jo lage best mulig innhold til dere. Akkurat nå bobler jeg over av idéer og det er så gøy! 

Til lunsj dro jeg ut en tur med Rebecca. Tror det er sånn 2-3 uker siden vi har sett hverandre, så det var virkelig på tide med en kaffedate! Skal fortelle dere mer om det etterpå, for vi fant et sted jeg bare må vise dere! 

Før vi gikk for å spise knipset vi litt antrekksbilder i parken, så jeg kan vise dere hva jeg har på meg i dag. Denne jakken har jeg blitt så glad i, og den kommer jeg nok til å bruke mye fremover!

SkoNelly

Bukse – Cheap Monday

JakkeNelly

VeskeGina Tricot

Solbriller RayBan

ToppBik Bok

 

Nå skal jeg gå en tur med Chloe, også skal jeg prøve å få knipset bilder av tingene jeg kjøpte på Primark på Mallorca. Kjøpte så mye fint jeg bare må vise dere! 

9 kommentarer

Siste innlegg