Dette har jeg i nattbordskuffen min

// inneholder reklame

Nå tenkte jeg å fortelle dere litt om hvilke ting jeg bare må ha i nattbordskuffen min! Jeg er jo veldig opptatt av skjønnhet og velvære, så det er en del godsaker oppe i skuffen min. 

🌸 Bodylotion – Jeg har bodylotion / håndkrem som jeg alltid smører meg inn med hver kveld. Jeg blir fort tørr i huden, og derfor er det viktig å smøre godt inn. Er ikke noe særlig glad i kremer som er altfor fete, så derfor bruker jeg DENNE fra Rituals. Det er egentlig en håndkrem, men jeg bruker den på hele kroppen da den er så lett og trekker godt inn og gir mye fuktighet til huden.

🌸 Vannflaske – Jeg må alltid ha vann ved siden av sengen, det har nesten blitt en liten tvangstanke. Men det er så deilig å drikke en god slurk med vann med en gang jeg våkner. Da kvikner jeg til og kommer meg opp av sengen så mye lettere! 

🌸 Sminkeservietter – En sjelden gang iblant hender det at jeg blir stuptrøtt og ikke orker å ta av all sminken før jeg legger meg. Da er det genialt med sminkeservietter så jeg enkelt kan ta av sminken på null komma niks! 

🌸 Pillow mist – Denne sprayen er helt fantastisk! Jeg syns det er så deilig å spraye den lett på puten min rett før jeg skal legge meg, for da lukter det så herlig på puta. Åh. Fantastisk altså! HER finner du et utvalg av Rituals sine pillow mists (som også kan brukes på kropp og i resten av huset)

🌸Ansiktsmaske – Denne bruker jeg ikke så veldig ofte. Men hvis jeg våkner veldig tidlig om morgenen, og jeg ikke får sovne igjen fordi det er for lyst (skjer nesten bare om sommeren), så er det veldig kjekt å kunne ta på ansiktsmasken også blir det helt mørkt. 

🌸 Hårstrikker – Jeg glemmer nesten alltid å flette håret mitt før jeg legger meg. Så det blir nesten alltid til at jeg fletter det når jeg har lagt meg under dyna. Da er er det viktig å ha hårstrikker liggende i skuffen så jeg slipper å stå opp igjen. 

🌸 Leppepomade – Jeg har også en del leppepomader liggende i skuffen i tilfelle jeg kjenner jeg er tørr på leppene. Da pleier jeg å smøre inn et tykt lag med leppepomade rett etter at jeg har gitt Per Fredrik nattakysset, sånn at det pomaden kan trekke godt inn på leppene og fukte de over natten. 

 

🌸 Hvilke ting har du i din nattbordskuff? 🌸

18 kommentarer

Siste innlegg